23 augustus 2011

Studenten Introductie weken

Zoals elk jaar is Action Events ook nu weer volop aanwezig tijdens de introductie weken van de Universiteiten en Hogescholen. Dit jaar is Action Events onder andere in Tilburg, Utrecht, Maastricht en Wageningen. Zo konden de aankomende studenten in Utrecht zich 3 dagen lang vermaken met de Scream Machine, in Maastricht spingen ze in het diepe met de SCAD dive en in Wageningen fietsten ze naar de 12 meter hoge top van de Vertical bike.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Reageren?

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.