12 juli 2010

Tour de France

De Tour heeft Nederland inmiddels verlaten. Met 3 dagen in People Village Zuid en een dag op People Village Hoogvliet was het een waar spektakel. Op Nederland 1 was een reportage met de week van Wim Hoogendoorn (Directeur Grand Depart Rotterdam 2010) met daarin prominent aandacht voor de Vertical bike. Klik hier om de uitzending te bekijken.

Vertical bike bij Grand Depart 2010, Tour de France in Rotterdam

Donderdag het zuiderpark vol met moegestreden toer rijders die met het warme weer na 120 km fietsen toe waren aan een biertje en na op adem te zijn gekomen 12 meter de hoogte in gingen op de Vertical Bike.

Moegestreden Toerfietsers in het Zuiderpark

Later op de avond op de grote schermen de ploegen presentatie. Op de Vrijdag met in de ochtend al temperaturen van 30 graden! liep de temperatuur ’s middags nog verder op tijdens de wedstrijd Nederland-Brazilie. Zaterdag volgde de proloog met een overwinning voor Fabian Cancellara. Zondag in Hoogvliet kwam de tour in rap tempo voorbij en vertrok de tour caravaan richting Brussel.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Reageren?

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.