22 januari 2013

Keg Racer Nieuwe Attractie 2013

Hoort bij: Attracties, Events, Movies — Tags:, , — admin @ 10:55

Meer informatie over de Keg Racer:

Dit rijdende biervat is de ideale ‘eye catcher’ op een beurs vloer. Functioneel en zeer ludiek! Het biervat kan worden voorzien van logo’s of stickers met het betreffende merk erop. Ook voor sampling doel einden zeer geschikt in winkelcentra etc. De accu moet na ± 2 uur opgeladen worden, dit duurt ±30 minuten. De keg racer heeft 2 snelheden. In principe wordt de kegracer op afhaal basis magazijn verhuurd.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Reageren?

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.