22 januari 2013

Action Free Fall Nieuwe Attractie 2013

Hoort bij: Attracties, Events, Movies — Tags:, , , , — admin @ 10:58

Action Free Fall Informatie:

Action Free fall is een splinternieuwe aktiviteit van Action Events. Vanuit een schaarhoogwerker mogen de deelnemers springen op een super groot en zacht airbag. Een zgn ‘urban’ aktiviteit voor de sportieve jeugd. De maximale sprong hoogte voor deelnemers bedraagt 10 meter. 2 Begeleiders zorgen voor een veilige uitvoering. Deelname is mogelijk vanaf minimaal 12 jaar (160 cm) Op verzoek kan er ook gezorgd worden voor een demo team die van grotere hoogtes springt met salto’s en schroeven, incl. geluidsinstallatie. In de jaren negentig noemde Action Events dit High Diven, Nu is deze aktiviteit terug in een verbeterde uitvoering!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Reageren?

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Helaas, de reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.