Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser

Een nieuw jaar, een nieuwe layout van de nieuwsbrief, een nieuwe promofilmeen nieuwe brochure, nieuwe prijzen, nieuwe activiteiten, nieuwe layout van de website,  en uiteraard meer nieuws in onze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder de nieuwe promo film van Action events

Action Events is al ruim 25 jaar toonaangevend als het gaat om bijzondere en spectaculaire attracties.  Uitgebreide informatie en filmpjes over onze aktiviteiten vindt u op onze site

Ook dit jaar was Action Events weer aanwezig op de Internationale Artiesten en Evenementen Beurs in het Beurgebouw Eindhoven. Met de presentatie van onze DropZone XL die als grote eye catcher in onze stand veel aandacht trok!
Voor 2015 hebben we van een aantal activiteiten de prijzen aangepast. Zo huur je in 2015 onze 3D race simulatoren al vanaf Euro 495,- Is onze Lasergame Experience en Indoor lasergame nu te boeken vanaf Euro 825,- Schaats je op onze simulator vanaf Euro 850,- en huur je een 2e wii systeem of kinect motion sensor game vanaf Euro 250,- Kijk voor alle actuele prijzen op onze website
Action Events levert robot pakken op maat voor elk merk voor de inzet op beurzen, product presentaties, shows etc. Samen met u ontwerpen wij uw eigen robot die uitsluitend en exclusief wordt ingezet op uw events. Onze ontwerpafdeling maakt naar aanleiding van uw wensen een passend design. Het robot pak wordt uw eigendom en kan dus op elke gewenste datum worden ingezet. Meer weten over Custom Build Robot Suits?
De afgelopen maanden stonden uiteraard in het teken van de winter action! Zo was onze mobiele tubebaan 5 dagen in Den Haag, Stond onze WinterZone twee keer een weekend in Eindhoven op de Meubel Boulevard en in Piazza in het centrum. Werd er in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen virtueel op de ski's gestaan op de afdaling en het schansspringen. Werden er backflips, corks en 720's gedraaid op onze snowboard simulator.
Compleet tegenstrijdig met bovenstaande stonden we afgelopen week met onze Surf simulatoren en onze Jetski in de Amsterdam RAI tijdens een beachparty
Verder was onder andere onze lasergame afgelopen maanden op pad, zo stonden we onder andere in de parkeer garage van Huis ter Duin voor een personeelsfeest van Heineken. De parkeergarage was omgetoverd tot Lasergame Arena, waar een deel van de obstakels werden gecreëerd door stapels Heineken bierkratten. Rook, muziek, licht effecten, laserstralen en enthousiaste gamers zorgden voor een geslaagde avond!
De regels ten aanzien van het hijsen van personen met behulp van telekranen zijn de afgelopen jaren verscherpt. Alle Kraan activiteiten van Action Events zijn goedgekeurd door de TUV volgens de laatste richtlijnen van de NVWA. Wilt u gebruikmaken van een eigen kraan? Veel kraan bedrijven zijn niet op de hoogte van de nieuwe regelgeving en verkeren in de veronderstelling dat dit verboden is. Dit is echter niet het geval. Het gebruik van telekranen voor het hijsen van personen is wel degelijk toegestaan, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden. Lees hier meer. 
Als het goed is heeft u onze nieuwe brochure afgelopen week ontvangen, mocht u deze hebben gemist kunt u de brochure online bekijken of vraag de gedrukte versie hier aan.

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.