Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
In deze nieuwsbrief:
Action Events werd ingeschakeld voor de spectaculaire finale tussen Kelvin & Peter, bekend van Cinemates, van de hardgaan-challenge tijdens de Walibi Pre Opening op 3 april 2015. Peter dook met onze parachutist op 2km hoogte uit een helicopter, terwijl Kelvin de sprong in het diepe maakte met onze DropZone XL.
In februari stond onze Mobiele Tube Baan in winkelcentrum Leidsenhage. Tijdens de krokusvakantie kon het winkelend publiek met de Tubes van de baan glijden. Bekijk de video voor een impressie. Interesse om deze baan ook op uw evenement te plaatsen? Informeer naar de mogelijkheden.
Mobiele Tube baan, Winter Attractie Verhuur Action Events
Op 24 maart was er bezoek uit Japan. Het TV programma ITTEQ! Let's challenge the world van NTV. Action Events bracht het programma en met name presentatrice Nana Suzuki tot grote hoogte op de Vertical Bike. Het programma met 20 miljoen kijkers werd op 12 april uitgezonden op NTV, hieronder een kijkje achter de schermen tijdens de opname.
Vertical Bike Goes Japan, Attractie Verhuur Action Events
Bezoek ook het Action Events YouTube kanaal voor al onze video's
Op 21 maart vond bij Struijk Optiek de Porsche Racing Cup plaats. De bezoekers van de winkel werden uitgedaagd om de snelste ronde op het circuit te racen met een Porsche in onze Race simulators. De winnaar van de dag mocht direct na de prijsuitreiking uit de zeer uitgebreide zonnebrillen collectie van Porsche Design zijn prijs uitzoeken.
Onze Driving Challenge huren?
Tijdens de World Bio Markets conference was onze F1 simulator geplaatst in de foyer van het Okura hotel. Op 2 en 3 maart konden de bezoekers van de beurs een tijd neer zetten op Monza. De overall winnaar werd beloond met een grote fles Champagne!
F1 Race Simulator informatie
Op woensdag 25 februari was de opening van iXperium Nijmegen. Frank Stöteler van de HAN en Leraar van het jaar Femke Cools openden het iXperium officieel. ME, Robot bood na een ‘technische storing’ een ontbrekende kabel aan, waardoor de opening alsnog doorgang kon vinden.
ME, Robot ook op uw event?
Vertical Bike op Koningsdag?
Koningsdag komt dichterbij. Dit jaar voor het eerst op 27 april. Deze dag zullen meerdere teams van Action Events het land in trekken om op de diverse Koningsdag feesten onze aktiviteiten te begeleiden.

Kijk op onze Attractie Verhuur pagina wat we kunnen bieden. Of neem direct contact op om te kijken welke systemen nog beschikbaar zijn. 
Vanaf april is het team van Action Events versterkt met Floris van Rijn. Hij gaat aan de slag als project manager en zal zich met name richten op operationele zaken en planning. Floris is in 2011 als freelancer bij Action Events begonnen en was aanwezig bij veel evenementen, dus bij sommige klanten al een bekend gezicht. Hij  zal ook in zijn nieuwe functie veel operationele acties begeleiden op locatie.
Sinds 2013 zijn de eisen van de voedsel en warenautoriteit (NVWA) mbt het uitvoeren van hoogte aktiviteiten met telekranen aangescherpt. In februari vond de jaarlijkse keuring plaats van onze kraan activiteiten, we hebben de  nieuwe certificaten weer ontvangen. Kortom, Action Events is klaar voor 2015!
Bezoek onze website

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Klik hier voor de online brochure
Al onze activiteiten overzichtelijk in onze nieuwe brochure.

Wilt u de brochure online bekijken? 

Of ontvangt u liever de gedrukte versie? Vraag deze dan hier aan.
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.