Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser

Opvallen tijdens de introductie!

De voorbereiding voor de introductie periode is weer begonnen, nieuwe studenten hebben zich al ingeschreven voor de universiteiten en hogescholen. Tijd dus om op te vallen. Action Events heeft een groot aanbod aan spectaculaire aktiviteiten.

Maken jullie  gebruik van sponsoren dan is dit een uitgelezen kans om deze partners te koppelen aan een dergelijke aktiviteit. Een aantal voorbeelden van merk activatie vind je in deze mail. Uitgebreide informatie en filmpjes over onze aktiviteiten vindt je op onze site. www.action-events.nl

Hebben jullie vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Action Events levert al meerdere jaren aan intro commissies, studenten- en studieverenigingen in alle studentensteden in Nederland en Belgie. Hieronder een kleine greep wat Action Events kan bieden tijdens de introductie periode!

Begin het studiejaar met een adrenaline rush!

Drop Zone stelt deelnemers in staat om van hoogte een vrije val te beleven.
De Drop Zone is 25 meter hoog.  
Hoge capaciteit! 40 pers. per uur

Prijs: Vanaf Euro 1995,- 
Meer informatie over DropZone?
Branding mogelijkheden: Banners rond om de manbak. banners op de dranghekken, kleding van de operators en eventueel de DropZone landing. De sponsor dynamisch in beeld op 25 meter hoogte!
Deze rage uit de jaren negentig is nog steeds de meest spectaculaire attractie in het huidige verhuur aanbod. Het Xtreme Bungee team Al meer dan 15.000 sprongen zijn in de loop der jaren met succes uitgevoerd.

Het Xtreme Bungee team:
vanaf Euro 2800,-
Met je hele introductie groep naar boven en lekker uitbrakken in de comfortabele stoelen en op 50 meter hoogte uitkijken over het je nieuwe studenten stad!

The Fly Seat:
Vanaf Euro 1595,-
Lasergamen op locatie, Wij kunnen bijna elke locatie in een Lasergame Arena veranderen. Tevens beschikken we over een inflatable outdoor Lasergame Arena! Lasergamen tijdens de Studenten introductie is al mogelijk vanaf Euro 825,- 
Drinks in the sky biedt de studenten de mogelijkheid om op 50 meter, hoog en droog,  een drankje te nuttigen met een top uitzicht op de studentenstad! De volledig overkapte manbak beschermt de bezoekers tegen de elementen.
Vanaf Euro 1395,-
Vertical Bike, Attractie Verhuur Action Events
Vertical Bike, 12 meter de lucht in op de fiets vanaf Euro 1495,- 
Action Ball, Rollen van de helling vanaf Euro 895,-
IJsklimmen op onze mobiele ijsklimwand vanaf Euro 1495,-
Action Events biedt crowdsurfen 2.0, veiliger, spectaculairder en de ideale mogelijkheid om de sponsoren van het introductie in de picture te zetten!
Meerdere Crowdsurf ballen tegelijk zorgen voor een uniek spektakel!
Informeer naar de mogelijkheden.

Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

www.action-events.nl

Online de brochure van Action Events Bekijken?
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.