Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
In deze nieuwsbrief:
Om u wat te laten afkoelen tijdens deze warme dagen beginnen we deze nieuwsbrief met Watersport. Afgelopen maanden hebben we diverse watersport events gehad. Zo was ons Jetski team onder andere in Friesland, waar de gasten al varend op een partyschip, halverwege de vaartocht, werden getrakteerd op onze Freestyle Jetski Show.
Op diverse events en vakbeurzen met onze Watersport simulatoren. Zo konden de bezoekers van de stand van de Gemeente Den Haag tijdens PROVADA zeilen met onze VR zeil simulator, ter promotie van de pitt stop van de Volvo Ocean Race. Bij Strand ZUID met o.a. onze Jetski simulator, Surf simulator en meer. Verder verzorgden we virtual Beach games in Het Concertgebouw.
Voor Qbuzz kwam onze Race Zone uit de bus. Samen met Me Robot werd het personeel van Qbuzz in de vestigingen in Groningen en Nieuwegein ontvangen voor een groots bedrijfsfeest voor alle personeel vrienden en familie. Meer informatie over Me Robot of onze Race zone?
Nederland Fietsland, dat blijkt nu zeker. De tour koorts stijgt tot 39 graden in ons kleine kikkerlandje. Voor de komende dagen zijn we uiteraard weer onderweg voor "Le Grand Depart". Zo staan onze fiets simulatoren en fietsshows o.a. in Utrecht. Onze Vertical Bike is dit keer tijdens de Tour de France te vinden in Capelle aan den IJssel waar a.s. zondag de 2e etappe langs zal razen! Meer informatie over onze fiets simulatoren? Fiets shows? of onze Vertical Bike?
Golfen op Events, binnen een balletje slaan en direct een analyse krijgen van uw swing. Het kan met onze Golf simulatoren. Bij beperkte ruimte kunnen we onze Virtual Golf simulator plaatsen. Met de Virtual golf simulator, kunt u zelfs zonder bal spelen. Is er meer ruimte kies dan voor de Full Scale Golf Simulator. Voor Vakbeurzen of Special events, is de mogelijkheid om een Custom Golf Box te plaatsen op het evenement, zoals onlangs bij de lancering van de TomTom Golfer. Informeer naar de mogelijkheden. Verder beschikken wij ook over een putting simulator, deze compacte golfbaan beschikt over 36 verschillende holes
Action Events importeert deze nieuwe rage direct uit het buitenland tegen groothandelsprijzen. De waterballen zijn van uitstekende kwaliteit, CE gecertificeerd en voorzien van een duidelijke gebruikers en veiligheidsinstructie.
Per seizoen hebben wij een beperkt aantal waterballen beschikbaar. Meer informatie?
2 waterballen: Euro 550,- excl BTW 
4 waterballen: Euro 1000,- excl BTW
meerdere waterballen? prijs op aanvraag, 
Bezoek onze website

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Klik hier voor de online brochure
Al onze activiteiten overzichtelijk in onze nieuwe brochure.

Wilt u de brochure online bekijken? 

Of ontvangt u liever de gedrukte versie? Vraag deze dan hier aan.
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.