Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
In deze nieuwsbrief o.a.:
  • Winter Events
  • Op (de) hoogte
  • Actie op de beursvloer?
In de vorige nieuwsbrief brachten we verkoeling met onze watersport aktiviteiten en de jetski show. Deze keer komen we met de winter in huis vallen! Action Events verzorgt de laatste jaren een divers aanbod aan winterse activiteiten. Van mobiele tube baan tot sneeuwscooter racen, van Snowboard en Ski shows tot Bobslee simulator. Voor de komende periode hebben we weer scherpe pakketten van simulatoren in ons aanbod! Informeer naar de mogelijkheden!
Een indruk van onze mobiele tube baan zie je in onderstaande video. De Mobiele Tube baan wordt in slechts 2 uur tijd opgebouwd en is daardoor zeer  geschikt voor 1 daagse events, de baan kan indien gewenst uiteraard ook langer worden ingezet.
Ook in de zomer worden onze winterse aktiviteiten ingezet. In juli verzorgde het Korps Mariniers demonstraties op onze Mobiele skibaan.
Echt opvallen op een event? Action Events heeft diverse hoogte activiteiten waar niemand omheen kan. Een uitzicht op 50 meter hoogte met onze Fly Seat of Drinks in the sky? Abseilen uit onze speciale manbak of van een gebouw voor een spectaculaire opening?  Op locatie Bungee Jumpen? Of probeer de  nieuwste rage, spring op 25 meter hoogte uit een hijskraan met Drop Zone XL the Free fall Experience! Al onze aktiviteiten zijn te voorzien van branding, waardoor de sponsor, het merk of het event het beste onder de aandacht van de bezoekers komt! Uiteraard zijn onze hoogte activiteiten TUV gekeurd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen van dit moment.
De afgelopen 2 maanden was Action Events regelmatig op hoogte te vinden. Bungee Jumpen, Para demo en Drinks in the sky bij Vindicat. Dropzone XL, Abseilen en Drinks in the Sky bij Hockey Loverz Festival ter promotie van No Fear Energy. Verder werden via een abseil in Zaandam de sleutels overgedragen aan de nieuwe bewoners. Voor een nieuw TV programma kwam de presentator bij ons magazijn z'n magneetklim techniek trainen op onze Spider High Wall en nog veel meer! Hieronder en hierboven een kleine impressie!
Op een vakbeurs wilt u zoveel mogelijk mensen spreken. Door een competitie te organiseren worden de bezoekers uitgedaagd zullen ze langer op uw stand blijven. Met een prijsuitreiking kunt u op deze manier de deelnemers terug naar uw stand halen. Doordat uw klanten langer op de stand aanwezig zijn heeft u meer kans om ze te benaderen. Tevens biedt u een unieke ervaring aan uw klanten! Uiteraard zijn er ook bij onze simulatoren mogelijkheden om deze in uw eigen stijl te presenteren. Bekijk het complete overzicht van onze simulatoren of stel u vraag via de mail. 
Bezoek onze website

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Klik hier voor de online brochure
Al onze activiteiten overzichtelijk in onze nieuwe brochure.

Wilt u de brochure online bekijken? 

Of ontvangt u liever de gedrukte versie? Vraag deze dan hier aan.
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.