Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
Deze nieuwsbrief gaat over onze nieuwste aanwinst: Virtual Reality
  • Oculus Rift
  • Events
  • Merk Activatie met Virtual Reality
  • Thema's uitgelicht
  • Winter Virtual Reality
Oculus Rift Huren, Virtual Reality Simulator verhuur Action events
Virtual reality zal een belangrijke plaats in gaan nemen in de entertainment wereld. Vandaar dat deze nieuwe technologie als noviteit in het toch al uitgebreide simulatoren pakket is opgenomen. In de jaren negentig hadden wij al 2 virtual reality systemen uit Amerika, blokkerige visuals en dure apparatuur was toen de enige manier om hiermee in aanraking te komen. Virtual reality in de entertainment wereld verdween door deze nadelen naar de achtergrond maar is weer helemaal terug. Beter, sneller en vooral goedkoper. Een VR unit is bij Action Events al te huur vanaf euro 695,-excl. BTW.
Virtual reality is here to stay! Deze bijzondere virtual reality unit met Oculus Rift is incl. operator die via de draadloze headset in contact staat met de deelnemers. Diverse games en experiences mogelijk. De Oculus Rift is de doorbraak op virtual reality gebied. Niet te verwarren met de smartphone VR headsets. Bij deze unit zorgt de krachtige computer voor ongekend realisme en interactiviteit. 
Waar is onze unit voor geschikt vraagt u zich af?
Bedrijfsfeesten en congressen: Waarbij wij met onze basis unit de bezoekers introduceren in deze nieuwe wereld. 
De vak en publieks beurzen: Hierbij kan de unit snel, eenvoudig en relatief goedkoop volledig van full color branding worden voorzien, onze units zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Tevens is er inmiddels content te krijgen die aansluit op vele thema’s en dus ook bij de opdrachtgever.
Outdoor evenementen en festivals: Wij gebruiken hiervoor een speciale trailer die aan 1 zijde openklapt op lokatie. De gehele opstelling is ingebouwd in deze trailer en is dus binnen 20 minuten startklaar. 
Content is natuurlijk het toverwoord voor merkactivatie. Action Events werkt samen met een Nederlands bedrijf wat op verzoek een belevenis/thema digitaal creeert en op die manier de merkactivatie inhoud geeft. Vanwege het kleine vloer oppervlak wat nodig is voor deze ultieme merkbeleving zijn de mogelijkheden voor bijvoorbeeld instore marketing ongekend! Tevens zijn de grote achterwand 2x 3m en counter 100x 122 cm  volledig van branding te voorzien.
We bieden voor onze VR unit diverse mogelijkheden. Hieronder een kleine impressie van de mogelijkheden: Diverse Rollercoasters. In een space suit zweven door de ruimte of onder water prehistorische monsters bekijken.Vliegen als een vogel met een wingsuit of in een jachtvliegtuig en ga het lucht duel aan! Het is allemaal mogelijk!
Kerst aktie! Speciaal voor winkelcentra of bedrijfsborrels is de unit voorzien van een winterse achterwand, sneeuw tapijt en kerstbomen. Voor kids hebben wij een virtual reality ervaring in het land van de kerstman. Voor de volwassenen een ijzingwekkende rollercoaster op de arctic.
Bezoek onze website

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Klik hier voor de online brochure
Al onze activiteiten overzichtelijk in onze brochure.

Wilt u de brochure online bekijken? 

Of ontvangt u liever de gedrukte versie? Vraag deze dan hier aan.
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.