Action Events in 2015, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
In deze nieuwsbrief:
  • Kan Klaas klimmen als Spiderman?
  • Overzicht van onze Events
  • Virtual Reality de laatste ontwikkelingen met o.a. VR Racing!
  • Herkeuring en Regelgeving Kraan activiteiten
  • Vroegboekkorting!
Voor het TV programma "Klaas kan alles!"  kwam Klaas op bezoek bij Action Events. Bij de opname met draaide het om de opdracht: kan Klaas net als Spiderman een muur van 50 meter beklimmen? Om te trainen voor zijn missie kwam Klaas bij Action Events voor onze Spider Climping High Wall. Uiteraard is onze klimwand geen 50 meter hoog, maar het is een mooie manier om het klimmen als Spiderman uit te proberen. Na zijn training ging Klaas met speciale industriële magneten de SS Rotterdam beklimmen, die wel degelijk 50 meter hoog is. Het programma werd op 31 oktober uitgezonden op NPO3.
 
Action Events: Kan Klaas klimmen als spiderman, Attractie verhuur, Spiderclimbing High wall
Ook de afgelopen maanden was Action Events weer onderweg met onze Attracties, Simulatoren en Winter action!
Een van de grootste events van deze periode vond plaats op Papendal. In de Sydney zaal werd een waar virtueel sport centrum opgebouwd door Action Events. Dit gebeurde in opdracht van M-kwadraat voor FIS2015. De gasten konden o.a. stuntvliegen in onze Flight simulator, De strijd tegen de klok op onze VR fiets simulatoren, er werd geracet in onze Driving Challenge en F1 simulator en nog veel meer! 
Verder stonden de afgelopen 2 maanden in het teken van de vele kertsmarkten, eindejaarsborrels, nieuwjaars recepties en bedrijfsfeesten. Zo was Me Robot o.a. te gast op Kasteel de Haar en verzorgde in december assistentie bij de opening van een ZlimThuis in Doetinchem. Werd er volop gebruik gemaakt van onze Mobiele Tube baan en werd er fanatiek gebruik gemaakt van ons uitgebreide aanbod aan winter simulatoren!
In onze vorige nieuwsbrief vertelden we al over onze activiteiten op het gebied van Virtual Reality. In deze editie gaan we nog verder in op de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Speciaal is onze Parachute spring simulator.  Action events is de enige aanbieder die deze content tot zijn beschikking heeft. 
Hiervoor zijn er 2 mogelijkheden: Race seat met VR race content, keuze uit vele circuits en vele race wagens.  Zet de beste tijd van het event neer! Force feedback RVS en lederen stuurwiel, RVS pedalen, race stoel met luxe uitstraling.  Of kies voor onze Full scale Formule 1 wagen met Virtual Reality! "As close as you can get to the real thing!" Full size F1 race auto met vele circuits en f1 wagens, audio ingebouwd. Informeer naar onze mogelijkheden!
De regels ten aanzien van het hijsen van personen met behulp van telekranen zijn de afgelopen jaren verscherpt. Alle Kraan activiteiten van Action Events zijn afgelopen maand weer goedgekeurd door de TUV volgens de laatste richtlijnen van de NVWA. Wilt u gebruikmaken van een eigen kraan? Veel kraan bedrijven zijn niet op de hoogte van de nieuwe regelgeving en verkeren in de veronderstelling dat dit verboden is. Dit is echter niet het geval. Het gebruik van telekranen voor het hijsen van personen is wel degelijk toegestaan, mits voldaan aan bepaalde voorwaarden. Lees hier meer. 

Vroegboek korting bij Action events: Boekt u uw activiteit voor 2016 of 2017  voor 31 maart met een minimale besteding van Euro 2000,- excl BTW ontvangt u 15% korting op de bruto verhuur prijzen. Informeer ook naar onze interessante pakketprijzen!


Action Events is al ruim 25 jaar toonaangevend als het gaat om bijzondere en spectaculaire attracties.  Uitgebreide informatie en filmpjes over onze aktiviteiten vindt u op onze site

U kunt onze  brochure online bekijken of vraag de gedrukte versie hier aan.

Heeft u vragen? Aarzel niet
en neem contact met ons op!


Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl
Copyright © 2015, Action Events, All rights reserved.