Action Events, Looking for excitement?
Bekijk deze mail in uw Browser
In deze nieuwsbrief o.a.:
  • Met Action Events begint je dag pas echt!
  • Fly Seat op ATH
  • Bungee Jump in Amsterdam
  • Lasergamen nieuwe mogelijkheden!
Voor Grolsch Radler 0.0 werkten wij in opdracht van Raúl&Rigel een spectaculaire EXIT uit om het weekend te beginnen. Met in april de promo video. Hierop konden bedrijven zich aanmelden voor een verfrissend begin van het weekend. In Juli werd vervolgens deze Radler Exit uitgevoerd bij de winnaar van de competitie: Athlon in Almere. Bekijk de video van de promo.
 
Grolsch Radler Exit
Onze Fly Seat stond in September op het grootste landbouw event van Nederland, Agro Techniek Holland. In opdracht van Reed Business. Hieronder een impressie
Fly Seat, Attractie Verhuur Action Events
Vanaf 1 oktober heeft Amsterdam er weer een spectaculaire attractie bij. Op het NDSM terrein kan dan worden gesprongen vanaf het Crane Hotel Faralda. Nu met een zinderende bungee sprong van maar liefst 50 meter. 
Action Events is al sinds 1996 een  specialist op gebied van bungee jumpen.  Wij voldoen uiteraard aan de strengste veiligheidseisen en de Bungee site is door de TUV gecertificeerd. Midden op het beroemde NDSM terrein staat de monumentale kraan. Middels 2 liften word je naar de top van de kraan gebracht. Van daaruit loop je onder leiding van de jump master over de giek naar het speciale spring platform. Het uitzicht als ook de sprong vanaf het spring platform zijn adembenemend! Meer informatie: www.bungeeamsterdam.com
Nieuwe mogelijkheden: We beschikken sinds kort over nieuwe laserguns waardoor we vanaf heden ook outdoor lasergame kunnen aanbieden. Lasergame kon al worden gespeeld in onze oplaasbare oudoor Arena, " The Lasergame Experience". Of  in een bestaande ruimte van min 150 m2. Deze ruimte kan (optioneel) door ons voorzien van stroboscopen, rook licht en geluid "The Indoor Lasergame". En vanaf nu dus ook buiten worden ingezet in bijvoorbeeld het bos, fort, of elke andere outdoor omgeving die u geschikt lijkt. Rood tegen groen team, individuele score, dit kan ter plekke worden ingesteld. Een fantastische, spannende aktiviteit met een zeer hoge capaciteit. Informeer naar de (nieuwe) mogelijkheden en scherpe tarieven.
2 weken geleden brachten we u op de hoogte van onze IJskoude Winter activitieten.
Nieuwjaars borrel? bedrijfsfeest? Kerstmarkt? Are you looking for excitement? Action events levert voor al deze evenementen de actie! 

Heeft u deze gemist? bekijk deze dan hier!
Vanaf april is het team van Action Events versterkt met Bianca Oostelaar. Zij richt zich met name op de sales en vele van u zullen reeds al regelmatig contact met haar hebben gehad, dus bij sommige klanten al een bekende naam. 

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Action Events
Achterweg 11
2103 SW Heemstede
t: +31235484949
e: info@action-events.nl

w: www.action-events.nl

U kunt onze  brochure online bekijken of vraag de gedrukte versie hier aan.

Bezoek ons ook op:
Copyright © 2016, Action Events, All rights reserved.