Wij leveren in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië

Disclaimer Action Events

Privacy reglement
De website die u bezoekt wordt beheerd namens en door Action Events. Action Events respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Action Events stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door u aangevraagde dienst of product en eventueel voor de nieuwsbrieven waar u zich voor heeft aangemeld. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van de producten en diensten van Action Events. Als u inzage wilt hebben in uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via info@action-events.nl. Wij zullen u dan een afschrift verstrekken van uw gegevens. Action Events behoudt zich het recht voor om deze privacyvoorwaarden aan te passen, indien wijzigingen in de Europese wetgeving of rechtspraak daartoe aanleiding geven. Indien deze privacyvoorwaarden wijzigen, vindt u dit terug op onze website. Het volkledige privacy- en cookiebeleid kunt u lezen op onze pagina Privacy- en Cookiebeleid.

Disclaimer

Inhoudsrechten
Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden, kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Action Events geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Copyrights
Van alle teksten en beelden op deze website ligt het copyright bij Action Events. Dit houdt in dat er niets aan de complete inhoud van deze website mag worden veranderd en dat er niets zonder schriftelijke toestemming van Action Events uit mag worden gekopieerd.