Wij leveren in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië

Simulatoren huren

Simulator huren

Simulatoren huren bij Action Events. Action Events is de grootste toeleverancier van de Benelux op het gebied van simulatoren voor beurzen, musea, standbouw bedrijven, bedrijfsfeesten, sport evenementen en promotie tours.

Wij leveren simulatoren die aansluiten op zeer veel thema's. Of het nu een wintersport simulator, beach of golf simulator is, de grote diversiteit van ons verhuur programma stelt u zelden teleur.

Staat uw wens niet in ons 'standaard' simulatoren pakket? Laat het ons dadn weten! Wij vinden voor u de oplossing. Naast de verhuur van simulatoren ontwikkeld en bouwt Action Events in opdracht van bedrijven, musea en standbouwers high-end simulatoren die voldoen aan de wensen van u of van uw opdrachtgevers. De mogelijkheden zijn met de huidige technologie soms verrassend eenvoudig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Simulator verhuur

Hieronder vindt u het complete simulator overzicht van Action Events. 

Voor het huren van onze simulatoren kunt u gelijk via de pagina van de simulator een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u interesse in het huren van meerdere simulatoren op 1 dag, of wilt u een simulator huren voor meerdere dagen? Dan maken wij graag een offerte op maat.

Klik op de afbeelding van de simulator voor meer informatie over de activiteit.

Aanbod simulatoren

Shooting

Bobslee

Motor Race

Skiën

Voetbal

Fiets

Zeilen

WII Games

Biathlon

Putting Challenge