Wij leveren in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië

Winter attracties huren

Winter attractie huren

Winter attracties huren bij Action Events. De indoor en outdoor winter attractie verhuur van Action Events onderscheidt zich ten op zichte van andere aanbieders in dit segment vanwege hun bijzondere uitvoering en natuurlijk door het unieke karakter van de winter attracties.

Een aantal winter attracties zijn zelfs door Action Events ontworpen en gebouwd en worden tevens geëxporteerd naar het buitenland. De winter attracties worden op/ afgebouwd en de meeste begeleid door ervaren en enthousiaste operators en jumpmasters (in het geval van kraan systemen).

Elke winter attractie kan worden voorzien van banners en branding voor sponsoren en promotie tours. Voor het huren van winterse attracties voor winter events, kerstmarkten, winkelcentra, beurzen, etc. bent u hier op de juiste plaats. Action Events levert attracties in heel Europa!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Winter attractie verhuur

Hieronder vindt u het complete winter attractie overzicht van Action Events.

Voor het huren van onze winter attracties kunt u gelijk via de pagina van de activiteit een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heeft u interesse in het huren van meerdere winterse ttracties op 1 dag, of wilt u een winter attractie huren voor meerdere dagen? Dan maken wij graag een offerte op maat!

Klik op de afbeelding van de winter attracties voor meer informatie.

Bobslee Simulator

Kids Tube baan

IJsklimmen

Sneeuwscooter Simulator

Ski Simulator

Skischans Simulator

WII Wintersports

Grote Tube baan

Snowboard / Ski Show

Biathlon Simulator

VR Alpine Skieën

VR Everest Beklimming

VR Santa Claus The Ride

Winter Rollercoaster

Snowboarden